PS5-versie Football Manager 23 uitgesteld

Geplaatst:

De wedstrijd in het stadion van Sony is gestaakt. Helaas moeten we nog even wachten op de PS5-versie van Football Manager 2023.

De reden hiervoor wordt gegeven door ontwikkelaar Sports Interactive. Kennelijk zijn er problemen geweest met de indienings- en goedkeuringsprocedure. Ze zijn erg teleurgesteld, maar doen er alles aan om de game zo snel mogelijk in de handen van menig PS5-gamer te krijgen. Football Manager 2023 is de eerste titel in de reeks die naar een PlayStation-platform komt. In 2020 gaf de ontwikkelaar aan geen dev kits te krijgen van Sony. Nu lijkt de communicatie tussen de twee partijen er weer voor te zorgen dat het niet helemaal soepel verloopt. Alle digitale pre-orders van Football Manager 2023 worden geannuleerd. Dit komt doordat de simulatiegame nu geen vaste releasedatum heeft voor de PlayStation 5. Games zonder vaste releasedatum mogen niet vooraf worden besteld.

Football Manager 2023 verschijnt op 8 november voor de pc, Xbox Series, Xbox One en mobiele telefoon. De game is vanaf dag één beschikbaar via Xbox Game Pass.

Bron: Football Manager
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Football Manager 2023

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 november 2022

Ontwikkelaar

Sports Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord