Pure

  • Ontwikkelaar Black Rock Studio
  • Eerste releasedatum 25 september 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Pure demo nu op Xbox Live

Er werd al eerder aangekondigd dat er een demo zat aan te komen van de racegame Pure. De demo staat inmiddels op Xbox Live en komt binnenkort op het PlayStation Network.

De demo laat je de hoogste pieken van Mount Garda zien. De demo bevat ook een tutorial om je te laten oefenen met quadrijden en de stunts.

Pure komt uit op 25 september voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?