Puzzelen met Steven Spielberg

Electronic Arts brengt in samenwerking met filmregisseur Steven Spielberg op 9 mei aanstaande Boom Blox voor de Wii uit. Creativiteit speelt in deze game een grote rol bij het oplossen van puzzels in verschillende kleurrijke omgevingen met talrijke knotsgekke personages. En naast het veelvuldig gebruik maken van je rechterhersenhelft zal je ook veel tijd nodig hebben bij het puzzelen want met meer dan driehonderd levels ben je wel even zoet.

De Wii Remote staat centraal in deze game bij het oplossen van de puzzels. Naast de single- en multiplayer met een versus, vierspeler en co-op mode kan je in de Create Mode zelf lekker los en de meest ingenieuze puzzels bedenken die je vervolgens met de wereld kan delen via Wii Connect.

Meer informatie over Boom Blox is hier te vinden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?