Quantum Break Xbox One X Enhanced wordt enorm groot

De Quantum Break Xbox One X enhanced versie wordt enorm groot, namelijk 178 GB. Dit spel is reeds uit voor Xbox One en heeft van ons een prima score ontvangen. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat de game met verbeterde graphics op de Xbox One X kan draaien.

Veel games voor Xbox One worden later ondersteunt voor Xbox One X om betere graphics te krijgen. Dit zijn de zogenaamde Xbox One X Enhanced games. Echter, om alle pracht en praal te mogen aanschouwen, moet je zorgen voor veel schijfruimte. De grotere bestanden waarmee dit gepaard gaat, zijn benodigd om de betere kwaliteit textures te krijgen of de 4K filmpjes te zien. Dit is overigens volledig optioneel.

onbekend

Het opmerkelijke is dat je door deze verbeteringen wel heel veel harde schrijf ruimte vrij moet houden. 7 november is de Xbox One X uit en vanaf dat moment kan je ook de updates downloaden voor de spellen die deze optie ondersteunen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?