Quantum Error geannuleerd voor de PlayStation 4

Geplaatst:

De PlayStation 4-versie van Quantum Error is officieel geannuleerd. Sinds de aankondiging van Quantum Error streefde de ontwikkelaars ernaar om de game voor beide PlayStation-consoles uit te brengen, maar dat is toch niet mogelijk.

De first-person shooter en horrorgame Quantum Error zou in het eerste jaar van de PlayStation 5 uitkomen, maar heeft al wat vertraging opgelopen. Momenteel is er nog steeds geen releasedatum bekend, maar hebben de ontwikkelaars wel nieuws over de PlayStation 4-versie. Die is namelijk geannuleerd. Volgens Teamkill Media draait de game momenteel 60fps op de PlayStation 5 en zijn veel eindbazen ontwikkeld met de snelle SSD van deze console in gedachten. Hierdoor gaat het niet lukken om dezelfde ervaring te bieden op de PlayStation 4, omdat er teveel moet worden aangepast. Het gaat dan om de omgevingen, lichtval en gameplay gerelateerde veranderingen. Dit zou oneerlijk zijn voor de spelers die de game aanschaffen voor de PlayStation 4. In de Tweet is dan ook te lezen dat de PlayStation 4-versie volledig is geannuleerd. Quantum Error komt naar de Xbox Series. Omdat dit nieuws later werd onthuld, was er nooit een Xbox One-versie in de maak. De game gaat dus alleen verschijnen voor de Next-Gen consoles.

Quantum Error gaat dus alleen verschijnen voor de PlayStation 5 in 2023. De game verschijnt ook voor de Xbox Series, maar die versie heeft vertraging opgelopen.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Quantum Error

Series

-

Uitgever

Teamkill Media

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 november 2023

Ontwikkelaar

Teamkill Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord