Redout 2

  • Ontwikkelaar 34BigThings srl
  • Eerste releasedatum 16 juni 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Racing
  • Gameliner score -

Racegame Redout 2 uitgesteld naar juni

De racegame Redout 2 wordt uitgesteld naar juni. De game zou eigenlijk in mei nog uitkomen, maar de ontwikkelaar gaf aan nog 'wat meer ontwikkelingstijd' nodig te hebben.

Redout 2 is het vervolg op de anti-zwaartekracht racegame uit 2016. De nieuwe game krijgt een behoorlijke set circuits erbij, in totaal wel 36 plus gespiegelde varianten van ieder circuit. Daarnaast worden de mogelijkheden voor het samenstellen van je auto uitgebreid. Je kunt nu kiezen tussen 12 verschillende chasserieen en gebruik maken van onderdelen zoals raket motoren, propulsors, stabilisatoren, magneten, enzovoorts. Redout 2 krijgt een online multiplayer modus voor 12 spelers, een single-player carrière modus en honderden evenementen in verschillende modi. Als reden achter het uitstellen van de game geeft ontwikkelaar 24BigThings aan dat ze 'meer ontwikkelingstijd' nodig hebben voordat de game klaar is om te lanceren.

Redout 2 staat nu op de planning voor 16 juni en komt uit voor de PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?