Racegame Redout 2 uitgesteld naar juni

Geplaatst: 23 mei 2022 15:32

De racegame Redout 2 wordt uitgesteld naar juni. De game zou eigenlijk in mei nog uitkomen, maar de ontwikkelaar gaf aan nog 'wat meer ontwikkelingstijd' nodig te hebben.

Redout 2 is het vervolg op de anti-zwaartekracht racegame uit 2016. De nieuwe game krijgt een behoorlijke set circuits erbij, in totaal wel 36 plus gespiegelde varianten van ieder circuit. Daarnaast worden de mogelijkheden voor het samenstellen van je auto uitgebreid. Je kunt nu kiezen tussen 12 verschillende chasserieen en gebruik maken van onderdelen zoals raket motoren, propulsors, stabilisatoren, magneten, enzovoorts. Redout 2 krijgt een online multiplayer modus voor 12 spelers, een single-player carrière modus en honderden evenementen in verschillende modi. Als reden achter het uitstellen van de game geeft ontwikkelaar 24BigThings aan dat ze 'meer ontwikkelingstijd' nodig hebben voordat de game klaar is om te lanceren.

Redout 2 staat nu op de planning voor 16 juni en komt uit voor de PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Redout 2

Series

-

Uitgever

Saber Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 juni 2022

Ontwikkelaar

34BigThings srl

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord