MySims Party

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 12 april 2009
  • Platformen Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Racen en partyen met MySims

Electronic Arts heeft twee nieuwe MySims games aangekondigd voor 2009: MySims Party en MySims Racing. De games zullen voor zowel de Wii als de Nintendo DS gaan uitkomen.

In MySims Party kan je met de vele minigames aan de slag en MySims Racings is een arcade racer, wat veel lijkt op Mario Kart Wii.

Hieronder zie je de eerste trailers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?