Rayman Raving Rabbids

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 april 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , Nintendo Wii
  • Genre Party
  • Gameliner score

Raving Rabbids hebben psychische krachten

Het enige psychische dat ik bij de Raving Rabbids zou kunnen bedenken is dat ze psychisch knetter gestoord zijn. Onderstaande trailer toont ons echter ook de enorme psychische krachten van de rare konijnen. Over Rayman Raving Rabbids: TV Party kom je niet veel te weten, maar grappig is hij wel.

Klik dus op die button en lachen maar.

In Rayman Raving Rabbids: TV Party nemen de losgeslagen konijnen een televisiestation over. Rayman zal de wereld moeten redden van deze ramp, maar daarvoor moet hij allerlei minigames spelen. De minigames zullen ook speelbaar zijn met het Balance Board.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?