All Points Bulletin

  • Ontwikkelaar Real Time Worlds
  • Eerste releasedatum 2 juli 2010
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Realtime Worlds peilt interesse in APB

Realtime Worlds is begonnen met het peilen van de interesse in APB. Dit doen zij door middel van een inschrijfformulier.

Mensen die dit formulier invullen maken later kans om als eerste te worden uitgekozen om mee te doen in de public bèta.

AllPointsBulletin is een MMO voor pc en Xbox 360 en is bedacht door de bedenker van de originele Grand Theft Auto, maar de meeste zullen RTW kennen van Crackdown. Het speelterrein binnen APB beslaat een stad waarin criminelen diefstallen en andere misdrijven plegen en de politie de taak heeft om de criminelen te stoppen. APB staat gepland voor 2009 maar houd Gameliner in de gaten voor meer info!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?