Ace Combat 7: Skies Unknown

  • Ontwikkelaar Project Aces
  • Eerste releasedatum 18 januari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Simulatie
  • Gameliner score

Releasedatum Ace Combat 7: Skies Unknown bekend

Bandai Namco heeft de releasedatum van Ace Combat 7: Skies Unknown bekendgemaakt. De game verschijnt op 18 januari voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-bezitters moeten twee weekjes langer wachten en kunnen vanaf 1 februari dogfights uitvechten.

Ace Combat 7: Skies Unknown draait om de Second Usean Continental War, die is gestart na een aanval van een leger met onbemande straalvliegtuigen. In de game ben je onderdeel van de Penitentiary Unit en moet je de strijd met deze dreiging aangaan. De Penitentiary Unit is een eenheid bestaande uit criminelen en deze zijn uitermate geschikt voor deze taak omdat ze makkelijk vervangen kunnen worden. Ace Combat 7: Skies Unknown bevat weer spectaculaire gevechten, nieuwe straaljagers, wapens en nieuwe tactieken.

Bekijk hieronder de gamescomtrailer van Ace Combat 7: Skies Unknown:

BRON Persbericht Bandai Namco

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?