Bubsy: Paws on Fire!

  • Ontwikkelaar Choice Provisions
  • Eerste releasedatum 16 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Releasedatum Bubsy: Pawn on Fire! bekend

De releasedatum van Bubsy: Pawn on Fire! is bekend. Uitgever Accolade heeft onthuld dat de game niet in april, maar op 16 mei gaat verschijnen voor de pc en consoles.

Naast de releasedatum van Bubsy: Pawn on Fire! heeft Accolade ook een nieuwe teaser van de game vrijgegeven. Hierin is goed te zien wat je van het nieuwe platformavontuur van Bubsy en zijn vriendjes kunt verwachten. Naast platformgameplay toont de teaser ook dat je de personages naar smaak kunt aanpassen met verschillende outfits.

Bubsy: Pawn on Fire! verschijnt op 16 mei voor de pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON Accolade

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?