Donkey Kong Jet Race

  • Ontwikkelaar Paon Corporation
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Releasedatum Donkey Kong Jet Race

Nintendo kwam vandaag met een releasedatum van Donkey Kong Jet Race! De game moet begin volgend jaar verschijnen voor de Nintendo Wii.

We konden op de Nintendo 64 genieten van Diddy Kong Racing, maar ditmaal kunnen we ook racen met de apenkop zelf op de Nintendo Wii. Nintendo heeft laten weten dat er zowel bekende als nieuwe 'onbekende' figuren in de game zitten. Met nieuwe omgevingen als de wilde jungle en de oceaan en ook maken we een uitstapje naar de ruimte.

Donkey Kong Jet Race verschijnt op 25 januari 2008 in Europa, exclusief voor Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?