Shellshock 2: Blood Trails

  • Ontwikkelaar Rebellion Software
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Releasedatum Shellshock 2

Tijdens de vorige generaties consoles was er een game genaamd Shellshock: Nam '67. Deze game werd ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla, die we ook kennen van Killzone. Nu komt er een vervolg op deze game, gemaakt door Rebellion.

Vandaag is er een releasedatum verschenen voor de game. 13 februari zullen we weer Vietnam kunnen doorlopen. Deze game zou harder zijn dan zijn voorganger, die ondanks zijn matige graphics erg hard en grof was.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?