Tekken 6

  • Ontwikkelaar Namco Bandai
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Releasedatum Tekken 6 bevestigd

Er komt alweer een zesde deel uit in Tekken-serie en sinds de agfelopen Tokyo Game Show weten we dat Tekken 6: Bloodline Rebellion niet alleen zal verschijnen op PlayStation 3 maar ook op de Xbox 360.

Het zal alleen nog even duren voordat we ons kunnen uitleven met deze game. Namco de uitgever heeft namelijk bekendgemaakt dat volgens hun planning Tekken 6 met herfst volgende jaar in Europa komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?