Releasedatum van Alien: Rogue Incursion bekend

-

De releasedatum van Alien: Rogue Incursion is onlangs bekendgemaakt. De game staat op de planning voor eind dit jaar.

De nieuwe Alien-game is een soort combinatie tussen Alien: Isolation en Alien: Colonial Marines. Een groot verschil is alleen dat je in deze game het verhaal in VR beleeft. Mocht je Alien: Isolation al behoorlijk heftig vinden, dan is deze game dus misschien niet voor jou. Heftig of niet, Alien: Rogue Incursion gaat vast en zeker een vernieuwende ervaring worden. De game maakt gebruik van 3D-audio, moderne graphics, haptische feedback en visuele en auditieve effecten om de ervaring zo intens mogelijk te maken. Het enige grote verschil met Alien: Isolation is dat je in deze game wel wapens tot je beschikking hebt. Dit maakt de game wellicht wat toegankelijker voor de minder doorgewinterde horrorfans. In juli deelde de ontwikkelaar al een trailer die ons voorstelt aan de protagonist Zula Hendricks.

Alien: Rogue Incursion staat op de planning voor een release op 19 december en komt dan uit voor de PlayStation VR2, de Meta Quest 3 en Steam VR.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alien: Rogue Incursion

Ontwikkelaar:

Survios

Uitgever:

Survios

Release:

19 december 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

VR
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord