Remedy en Rockstar werken aan Max Payne 1+2 remake

Geplaatst:
Aangepast: 11 februari 2024 22:02

Goed nieuws voor fans van de Max Payne-games. Remedy Entertainment en Rockstar Games werken namelijk samen aan een remake van Max Payne en Max Payne 2.

De originele Max Payne-game is inmiddels al meer dan twintig jaar oud, maar heeft zeker zijn sporen nagelaten in de game-industrie. De game werd destijds geprezen om zijn bijzondere sfeer, manier van storytelling en de gameplay. Ook Max Payne 2: The Fall of Max Payne, die twee jaar later verscheen, viel bij fans in de smaak. Om die reden heeft Remedy Entertainment, de originele ontwikkelaar van de Max Payne-games, gisteren een contract met Rockstar Games, de originele uitgever van beide titels, getekend voor een remake van Max Payne en Max Payne 2. De remakes worden uitgebracht als één game en draaien op Remedy's Northlight Engine.

Max Payne 12 remake

Max Payne 1+2 Remake wordt momenteel ontwikkeld voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Remedy Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Max Payne 1+2 Remake

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord