Resident Evil 0 HD Remaster

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 19 januari 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Resident Evil 0 HD Remaster verschijnt januari 2016

Fans van Resident Evil kunnen 19 januari markeren in hun kalender, aangezien op deze datum Resident Evil 0 Remaster verschijnt.

Resident Evil HD Remaster gaat 19,99 euro kosten en zal te downloaden zijn voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en pc. Mocht je liever een disc-versie willen, dan kun je op 22 januari de Resident Evil Origins Collection aanschaffen. Deze bevat naast Resident Evil 0 HD Remaster ook Resident Evil HD.

Resident Evil 0 HD Remaster is voorzien van sterk verbeterde graphics, geluid en aangepaste controls. De game bevat daarnaast de nieuwe Wesker Modus, waarin spelers in het landhuis uitdagingen voltooien als de beruchte vijand. Alle platformen (behalve de Xbox 360) krijgen een exclusief costum-pack waardoor Billy is uitgerust als een lid van Wolf Force en Rebecca als cheerleader. Rebecca kan als bonus ook nog worden aangekleed met een speciaal Resident Evil 0 t-shirt.

BRON Persbericht Capcom

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?