Ride, Pet and be the Dog in The Legend of Baboo

-

Where my dogs at? Blijkbaar in Turkije want daar is Permanent Way Entertainment druk bezig met de ontwikkeling van The Legend of Baboo, een game vol Turkse fabels met een gigantische witte hond in de hoofdrol.

In The Legend of Baboo beleven we een verhaal vol Turkse mythes en legendes. In de game treden we in de pootsporen van Baboo, een grote hond met een snoezig blafje. Deze Good Boy wordt vergezeld door Sepehr, een jongen met een magische staf. Terwijl we de legendes beleven dienen we kwade krachten van ons af te slaan met de magische staf en Baboo's grote klauwen en imposante blaf. De pupper is niet alleen speelbaar, je kunt hem ook aaien, berijden en uitdossen met diverse outfits.

The Legend of Baboo moet ergens in 2025 komen te verschijnen voor de Xbox Series X|S en pc.

Bron: Xbox Partner Preview
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Baboo

Ontwikkelaar:

Permanent Way Game Co.

Uitgever:

Midwest Games

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XONE
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord