Riverbond

  • Ontwikkelaar Cococucumber
  • Eerste releasedatum 9 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Riverbond krijgt Nintendo Switch release

Riverbond gaat een Nintendo Switch release krijgen. Dat maakt Cococucumber, de ontwikkelaar van Riverbond, bekend doormiddel van een persbericht.

Riverbond is een shoot-en-slash dungeon crawler waarbij je in een wereld gevuld konijnen, levende donuts en reusachtige vissen verschillende missie's moet voltooien. Riverbond kwam in juni al uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Nu is er vandaag aangekondigd dat de game ook naar de Nintendo Switch komt. Ook is er bekendgemaakt dat er een nieuwe wereld aan de game toegevoegd wordt. Je kan de aankondigingstrailer van Riverbond voor de Nintendo Switch hieronder bekijken.

Wanneer Riverbond uitkomt op de Nintendo Switch is nog niet bekend.

BRON Cococucumber

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?