Canis Canem Edit

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2006
  • Platformen PlayStation 2
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Rockstar registreert Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit

Take Two en ontwikkelaar Rockstar hebben het trademark Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit geregistreerd. Het registreren van het trademark is officieel gedaan op 20 november.

Het is mogelijk dat de originele game opnieuw wordt geport. Er gaan echter al een tijd geruchten dat Rockstar bezig met een vervolg op Bully. Vorige maand vertelde een medewerker van Rockstar nog dat er wordt gewerkt aan een next-gen vervolg op een grote IP. Eerder liet Shawn Lee, componist van de soudntrack van Bully, weten hij zeer waarschijnlijk aan de soundtrack van Bully 2 gaat werken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?