Rogue Legacy 2 later deze maand uit Early Access

Geplaatst:
Aangepast: 8 april 2022 11:31

Na bijna twee jaar in early access te hebben doorgebracht, heeft Cellar Door Games een definitieve releasedatum aangekondigd voor Rogue Legacy 2. Het spel komt op 28 april uit op Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam en de Epic Games Store.

Rogue Legacy 2 was al sinds augustus 2020 in early access speelbaar op pc, maar nu zijn we dus slechts enkele weken verwijderd van de officiële release van versie 1.0. Rogue Legacy 2 komt ook met een reeks verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Samen met nieuwe wapens en meer toegankelijkheidsopties voegt Rogue Legacy 2 vijftien gloednieuwe klassen toe aan de game. Zoals de Ranger, die gespecialiseerd is in ranged combat met pijl en boog of de Dragon Lancer, die een lange speer hanteert. Ook de 2.5D art style en enorme verscheidenheid aan biomen is een flinke stap vooruit tegenover de eerste game uit 2013.

Ter gelegenheid van dit nieuws is de eerste Rogue Legacy overigens nog tot aankomende donderdag gratis te claimen via de Epic Games Store.

Bron: IGN
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rogue Legacy 2

Series

-

Uitgever

Cellar Door Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

18 augustus 2020

Ontwikkelaar

Cellar Door Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord