Ruim tien minuten Star Wars Outlaws gameplay

Geplaatst: 10 juni 2024 21:26
-

De Ubisoft Forward van 2024 is los. De uitgever heeft flink wat krakers op de planning staan en de show opent met de gameplaybeelden van Star Wars Outlaws.

We hebben natuurlijk al eerder wat gameplaybeelden van Star Wars Outlaws mogen aanschouwen, maar Ubisoft pakt toch even uit tijdens de Ubisoft Forward show. In ruim tien minuten krijgen we een verzameling van gameplaysegmenten te zien. Zo zien we Kay Vess en haar companion Nix afreizen naar Tatooine, waar de gunslinger een outpost dient over te nemen. Dat doen we door voorafgaand de locatie te scouten en deze vervolgens geleidelijk te infiltreren. Mocht de pleuris toch los barsten, dan is Kay uitgerust met een haarscherpe aim en een speederbike om de situatie te ontvluchten. Wat voornamelijk opvalt is het oog voor detail op de talloze werelden en locaties die Kay en Nix bezoeken tijdens hun avontuur.

Overigens zijn het niet enkel planeten die we bezoeken, ook de oneindige duisternis krijgt de nodige liefde. Dogfights zijn namelijk alom aanwezig. De ruimte is namelijk bezaaid met leden van diverse facties en kartels die je tegenwerken. Waar je de focus op wil leggen, is helemaal aan jou. Star Wars Outlaws is namelijk volledig open wereld. Quests krijg je aangereikt van NPC's op kan je accepteren bij één van de vele opdrachtgevers. Het vervullen van deze zogeheten "Contracts" zorgt naast de nodige cashflow ook voor beloningen in de vorm van skills en experience. Let echter op, want jouw loyaliteit aan de ene partij, wordt opgemerkt door anderen in het universum. Verraad je de één, dan kan je er op rekenen dat de ander je daarvoor te grazen wil nemen.

Star Wars Outlaws is beschikbaar vanaf 29 augustus voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Blijf gerust hangen op de site, er komt namelijk nog veel meer Ubisoft Forward nieuws aan!

Bron: Ubisoft Forward
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Ontwikkelaar:

Massive Entertainment

Uitgever:

Ubisoft

Release:

30 augustus 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord