R.U.S.E.

  • Ontwikkelaar Eugen Systems
  • Eerste releasedatum 9 september 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

R.U.S.E Open bèta start volgende week

Ubisoft maakte vandaag bekend in een tweet dat hun RTS R.U.S.E een open bèta zal krijgen.

A #RUSE Public bèta will be available to everyone on Steam on March 9th ! Stay tuned as more details will come throughout the week

De open bèta is vanaf volgende week dinsdag te downloaden op Steam. De volledige game verschijnt in het tweede kwartaal van het financiële jaar van 2011 op de PlayStation 3, pc en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?