Rust ontwikkelaar niet naar GDC vanwege doodsbedreiging

Geplaatst:

Rust ontwikkelaar Facepunch Studios laat in een tweet weten dat ze hun plannen annuleren voor het bijwonen van The Game Developers Conference van volgende week in San Francisco. Dit doen ze omdat verschillende medewerkers van het bedrijf te maken hebben gekregen met doodsbedreigingen die serieus genomen moeten worden.

Facepunch Studios gaat verder niet in op wat de bedreigingen precies inhouden of uit welke hoek de bedreigingen komen. In een andere tweet doet het bedrijf een oproep om te onthouden dat de ontwikkelaars van de game ook gewoon mensen zijn. Daarnaast laten ze weten dat de studio de ideeën, portfolio's en suggesties van hun volgers alsnog graag te zien krijgen. Deze creaties kunnen naar een speciaal daarvoor aangemaakt mailadres verzonden worden.

Het is bizar dat een studio achter een enorm populaire titel als Rust een evenement mist omdat zij de levens van hun medewerkers niet kunnen verzekeren wanneer ze toch besluiten af te reizen naar San Francisco en The Game Developers Conference bijwonen.

Bron: Facepunch Studios
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rust

Series

-

Uitgever

Facepunch Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

11 december 2013

Ontwikkelaar

Facepunch Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord