Saints Row: The Third Remastered gratis in Epic Games Store

Geplaatst: 26 augustus 2021 14:35

Epic Games heeft via Twitter laten weten dat Saints Row: The Third Remastered een week lang gratis te downloaden is in de Epic Games Store. Om zo het grote nieuws rondom de franchise te vieren.

Tijdens de Opening Night Live van gamescom kwamen genoeg games voorbij, maar een van de klappers was de trailer die Deep Silver deelde van Saints Row. De reboot van de eerste game in de serie kreeg ook direct een releasedatum. Om dit nieuws te vieren is de remaster van Saints Row: The Third tot en met 2 september gratis te downloaden in de Epic Games Store. In de game ga je de strijd aan met de criminele organisatie Syndicate in de bekende stad Steelport. Als het gaat om de gevechten kun je het zo gek maken als je zelf wilt. De remaster geeft je ook toegang tot de drie uitbreidingen. Vorige week gaf Epic Games Yooka Laylee gratis weg die nog tot vanavond vijf uur gratis te halen is.

Saints Row: The Third Remastered is vandaag al gratis binnen te halen via de Epic Games Store. Dit kan tot en met 2 september.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Saints Row: The Third

Series

Saints Row

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

15 november 2011

Ontwikkelaar

Volition

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord