Need for Speed Undercover

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Scheurende gameplay van Need for Speed: Undercover

Er is een nieuwe gameplay-trailer van Need for Speed: Undercover vrijgekomen. In de video kunnen we kijken naar een potje van de mode 'Cops & Robbers', waar het de bedoeling is om geld te verdienen en dit naar een bepaalde plek te brengen. Dit doe je door onderweg in je tocht door een geld-icoon te rijden. Als je het geld dan hebt opgehaald, moet je het zo snel mogelijk naar een bepaalde plaats brengen, voordat de tijd om is.

Need for Speed: Undercover komt 21 november uit voor bijna ieder platform. Nog even wachten dus totdat we weer mogen racen met een nieuwe telg in de Need for Speed reeks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?