Scum

  • Ontwikkelaar Gamepires
  • Eerste releasedatum Augustus 2018
  • Platformen Pc
  • Genre Open-World , Survival
  • Gameliner score -

Scum heeft een teaser trailer gekregen

Devolver Digital had ons vanmiddag alweer wat toffe dingen te showen vanuit de E3. Zo ook een teaser trailer voor de game Scum.

Naast een teaser trailer werd ook bekendgemaakt dat we in augustus al met de game aan de slag kunnen. Dan komt Scum namelijk uit voor Steam Early Access. Mocht je nou nog niet weten wat je van de game kunt verwachten, de teaser vind je hieronder.

Wanneer Scum volledig uitkomt is momenteel nog niet bekend.

BRON Persconferentie Devolver Digital
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?