Sea of Solitude

  • Ontwikkelaar Jo-Mei Games
  • Eerste releasedatum 5 juli 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Sea of Solitude is nieuwe EA indie

We kunnen zeggen wat we willen over EA, maar ze tonen ook liefde richting de indie's. Sea of Solitude is namelijk de nieuwe indie in EA's line-up. De game werd emotioneel door een van leden van Jo-Mei games onthuld met een prachtige trailer voor de sfeer.

In Sea of Solitude kruipen we in de huid van Kay. Wanneer mensen eenzaam worden veranderen ze in monsters. Zo gaat dat ook bij Kay. Om terug te keren dient ze alle andere monsters in de zee te vinden. Dit emotionele avontuur is ergens begin 2019 beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON EA Play

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?