Series: DotA 2 animeserie onderweg naar Netflix

Geplaatst: 17 februari 2021 10:57
Aangepast: 17 februari 2021 10:57
-

Er komt binnenkort nog een game-gerelateerde anime naar Netflix. Er is namelijk een animeserie gebaseerd op DotA 2 onderweg naar de streamingdienst.

Inmiddels heeft Netflix ook voor ons geeks wat leuke series en films om naar te kijken. Zo is er al heel wat anime te vinden op de streamingdienst, maar zijn er ook game-gerelateerde series gemaakt die er te bekijken zijn. Zo is er al een tweede seizoen van The Witcher-serie in de maak en kregen we vorig jaar ook de Netflix animeserie gebaseerd op Dragon's Dogma. Binnenkort komt daar nog een animeserie bij. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat er volgende maand een nieuwe animeserie gebaseerd op DotA 2 naar Netflix komt. De serie, genaamd DOTA: Dragon's Blood, telt acht afleveringen en volgt het verhaal van een heldhaftige jonge Dragon Knight die de wereld probeert te redden. Volgens Netflix en Valve verkent de serie het DotA 2-universum en komen er verschillende geliefde personages voorbij die we kennen van de game.

DOTA: Dragon's Blood verschijnt 25 maart op Netflix.

Bron: Netflix
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dota 2

Ontwikkelaar:

Valve Software

Uitgever:

Valve

Release:

9 juli 2013

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord