Series: Eerste officiële trailer The Last of Us vrijgegeven

Geplaatst:
Aangepast: 4 december 2022 15:11

De eerste volledige trailer voor de HBO Max serie The Last of Us is vrijgegeven. We kunnen twee minuten lang genieten van de adaptatie van de bekende game The Last of Us.

Eerder kregen we al een teasertrailer van The Last of Us te zien, maar die duurde nog geen minuut. De eerste officiële trailer duurt een minuutje langer en daardoor krijgen we toch een beter beeld. De game draait natuurlijk om Joel (Pedro Pascal) en Ellie (Bella Ramsey). Het is aan Joel om Ellie veilig af te leveren, maar dat blijkt nog niet zo simpel te zijn. Wat opvalt aan de trailer is dat veel zinnen uit het script van de game komen. HBO staat erom bekend om goede adaptaties te maken en dat blijkt. De Clickers en Bloaters zijn niet alleen het evenbeeld uit de game, maar maken ook hetzelfde geluid. Veel scènes uit de game zijn ook terug te vinden. De officiële stemacteuren van Joel en Ellie, namelijk Troy Baker en Ashley Johnson, spelen een kleine rol in de series. Als de serie net zo goed is als de trailers doen geloven dan zijn de fans zeker tevreden.

De premieredatum van The Last of Us series is al bekend. De eerste aflevering is te zien op 16 januari 2023 via de streamingdienst HBO Max.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord