Series: Game of Thrones-sterren gecast voor The Last of Us-serie

Geplaatst:

Twee Game of Thrones-sterren zijn gecast voor de HBO-serie van The Last of Us. Zij gaan de rollen van Joel en Ellie vertolken.

The Last of Us, de hooggeprezen PlayStation-game van ontwikkelaar Naughty Dog krijgt een eigen serie op HBO. Nu is bekendgemaakt welke acteurs de hoofdrollen van Ellie en Joel gaan vertolken. Ellie wordt gespeeld door Bella Ramsey, de jonge actrice die we kennen als Lyanna Mormont in Game of Thrones. Acteur Pedro Pascal neemt de rol aan van Joel. Pascal kennen we van zijn rol als Oberyn Martell in Game of Thrones en de laatste jaren nog meer als Din Djarin, de hoofrolspeler van de Disney-serie The Mandalorian. Het nieuws werd als eerste naar buiten gebracht door de Amerikaanse Hollywood-nieuwssite Deadline, waarna het op twitter bevestigd werd door Neil Druckmann van Naughty Dog zelf.

The Last of Us is momenteel in ontwikkeling bij HBO, Sony Pictures Television en PlayStation Productions. Wanneer de HBO-serie van The Last of Us precies verschijnt, is nog niet bekend.

Bron: Deadline
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord