Series: Halo The Series | Season 2 is onderweg

Geplaatst:

Het tweede seizoen van Halo The Series is onthuld. Weet het ditmaal op een betere receptie te kunnen rekenen?

Master Chief John-117 keert terug in zijn moeilijkste strijd tot nu toe: de Fall of Reach. The Covenant heeft de mensheid in zijn greep en het lijkt een kwestie van tijd tot de alien-grootmacht een einde maakt aan ons bestaan. De enige hoop die de mensheid heeft zijn de Spartans. In het tweede seizoen gaat de Master Chief meer te weten komen over de connectie die hij heeft met een mysterieus alien gebouw - naar alle waarschijnlijkheid wordt hier de Halo-ring bedoeld. Over het algemeen wordt er positiever gesproken over de sfeer en toon van de tweede trailer. Het eerste seizoen van Halo The Series kon veel fans niet bekoren. Gaat het ditmaal anders zijn? We komen er binnenkort achter.

Halo The Series | Season 2 is te streamen vanaf 8 februari via Paramount+. Het gehele eerste seizoen van Halo The Series is nu tijdelijk gratis te bekijken via YouTube.

Bron: Paramount
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord