Series: Netflix onthult Castlevania: Nocturne releasedatum

Het is tijd om weer te bingen! Netflix onthult middels een nieuwe trailer de releasedatum van Castlevania: Nocturne.

Maar wat kan je nou precies verwachten van Castlevania: Nocturne? Nou, wat dacht je van het origine verhaal van Richter Belmont. Ja, de protagonist uit de eerdere Castlevania-games pakt de hoofdrol in deze Netflix-serie. Verder zit de anime vol met drama, liefde en - hoe kan het ook anders - vampiers. Topmannen Kevin Kolde en Clive Bradley zijn hoofdverantwoordelijk voor de aankomende serie, terwijl de productie onder handen genomen wordt door Project 51 Productions en Powerhouse Animation. Netflix's Castlevania is razend populair. Heb jij de vorige seizoenen al bekeken?

Castlevania: Nocturne is te bekijken op Netflix vanaf 27 september.

BRON Netflix

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?