Series: Nieuwe trailer voor de Netfixserie Sonic Prime

Netflix heeft een teaser trailer uitgebracht voor de aankomende animatieserie Sonic Prime. In de trailer zijn al verschillende bekende personages te zien.

Sonic Prime verschijnt deze winter op Netflix en neemt de beroemde egel mee op een nieuw avontuur. Hij moet namelijk zijn vrienden redden en moet daarvoor door de Shatterverse rennen. Een teaser voor Sonic Prime onthulde eerder Big the Cat en Froggy, en de nieuwe trailer introduceert ook twee andere personages: Sonic's aartsvijand Shadow the Hedgehog en Eggman, ofwel dr. Ivo Robotnik. Netflix heeft nog geen preciezere startdatum vrijgegeven, maar de streamgigant viert het Tudum-evenement dit weekend waar veel info over Netflixseries bekend gemaakt gaat worden. 

Ga jij met kerst kijken naar Sonic Prime? Laat het weten in de comments!

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?