Series: Obi-Wan Kenobi trailer laat Darth Vader zien

Geplaatst: 5 mei 2022 16:50
Aangepast: 9 mei 2022 16:49

Er is een nieuwe trailer online gekomen voor de Obi-Wan Kenobi serie van Disney+. In de trailer krijgen we een glimp te zien van niemand minder dan Darth Vader.

Ter ere van de internationale Star Wars Day, 4 mei, kwam er een nieuwe trailer online van de Disney+ serie Obi-Wan Kenobi. In deze trailer krijgen we ook meteen de eerste beelden te zien van Darth Vader in de serie en niet te vergeten: zijn iconische geluiden. Jep, ademhalen door dat masker is nog steeds even moeilijk. Dit is de tweede trailer die Disney heeft uitgebracht voor de serie. De eerst verschenen trailer focuste vooral op Obi-Wan die verbannen is en achterna wordt gezeten door de Inquisitors. Er werd al eerder bevestigd dat Hayden Christensen zijn terugkeer gaat maken als Darth Vader in de nieuwe serie.

De eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi gaan op 27 mei in première op Disney+.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord