Series: Ontdek het expeditieteam in nieuwe Pokémon-anime

The Pokémon Company is al volop bezig met de promotie voor de nieuwe Pokémon-anime. Er is een nieuwe trailer uitgebracht.

Op de beelden is Amethyo en zijn partner-Pokémon Ceruledge te zien, hij is lid van een nieuw en mysterieus expeditieteam. Mogelijk is dit een rivaal voor hoofdpersonages Liko en Roy, zij werden getoond in de eerste trailer van de nieuwe Pokémon-anime. Er zijn nog twee teamleden onthuld, Zir met zijn Rhydon en Conia met haar Golduck. Hoewel ze niet als kwaadaardig omschreven worden, doen zij enigszins denken aan Jessie en James. Ook is er nog Gurumin, een streamer verkleed als een Nidorina. Durft deze persoon zich te onthullen? Deze promotie vindt plaats terwijl Ash nog moet gaan stoppen, volgende week vrijdag is zijn afscheidsaflevering. Zet de zakdoekjes vast klaar!

De nieuwe Pokémon-anime start op 14 april in Japan.

BRON The Pokémon Company
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?