Series: The Last Of Us HBO: eerste deel van de cast bekendgemaakt

The Last Of Us krijgt zijn eigen serie op HBO. De eerste namen van de cast zijn nu bekendgemaakt.

Natuurlijk zijn er al heel wat acteurs betrokken geweest bij het maken van de games, maar komen zij ook allemaal terug in de HBO-serie van The Last Of Us? Neil Druckmann, die de serie maakt samen met Chernobyl-producer Craig Mazin, maakte onlangs het eerste deel van de karakters bekend die in de serie gaan verschijnen. Die zijn niet heel verrassend, maar wat wel opvalt, is dat er één naam gemaskeerd is in het Twitter bericht van Druckmann. Tot nu toe hebben we Ellie, Riley, Tess, Marlene, Maria en nog een paar anderen. De verborgen naam lijkt er een van vier letters te zijn. Wie kan dat dan zijn? Het internet is al druk aan het speculeren en er is één personage dat vaak naar boven komt in de verwachtingen: Anne, de overleden moeder van Ellie. We weten maar weinig over haar, aangezien ze al overleden is voor de reis die Joel en Ellie samen afleggen in The Last Of Us, maar er zou zomaar meer informatie over haar naar boven kunnen komen in de HBO-serie. We zijn benieuwd!

Wanneer de serie uitkomt, is nog niet duidelijk. We kunnen ons in ieder geval wel al verheugen op The Last Of Us: Part II, die uitkomt op 29 mei.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?