Series: The Mandalorian seizoen 2 verschijnt volgend jaar

Het eerste seizoen van The Mandalorian zit er inmiddels op, dus de fans zitten al met smart te wachten op het volgende seizoen. Helaas laat het tweede seizoen nog even op zich wachten.

We kunnen wel stellen dat The Mandalorian het paradepaardje van Disney+ is en de serie heeft de verwachtingen aardig waargemaakt. De grootste kritiek op de serie is nog wel dat de afleveringen aan de korte kant zijn. Met slechts acht afleveringen voelt het eerste seizoen dan ook wat kort aan, dus de fans zitten al met smart te wachten op het volgende seizoen. Helaas is bekendgemaakt dat dat nog even op zich laat wachten en de nieuwe afleveringen pas laat volgend jaar verschijnen. Timo was in zijn artikel over The Mandalorian lovend over de serie en noemde het kwalitatief goed met wat kleine missers.

onbekend

In de herfst van 2020 verschijnt het tweede seizoen van The Mandalorian en kunnen we het avontuur van "Mando" en Baby Yoda weer volgen.

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?