Shin chan: Shiro and the Coal Town verschijnt in oktober

-

Tijd om je ouders op de kast te jagen met de billendans, alleen dan wel in videogamevorm. De release van Shin chan: Shiro and the Coal Town staat op de planning voor oktober!

Ontwikkelaar h.a.n.d. en uitgever Neos Corperation slaan de handen ineen om de beroemde anime naar de Switch en pc te brengen in een nieuw avontuur. In 2022 verscheen Shin chan: Me and the Professor on Summer Vacation The Endless Seven-Day Journey en dat is goed bevallen bij Neos. Daarom sleutelen ze vrolijk verder aan een opvolger, genaamd Shin chan: Shiro and the Coal Town. Onze protagonist - de ondeugende Shin chan - gaat door zijn dagelijkse routines heen, al is er ditmaal een twist. Hij reist tussen twee werelden: de Village in Akita en Coal Town. Deze avonturengame is vooral bedoeld voor de casual gamer die er wel van houdt om deel te nemen aan wat rustgevende activiteiten. Denk hierbij aan vissen, insecten vangen en relaties opbouwen met de diverse lokale inwoners.

Shin chan: Shiro and the Coal Town is beschikbaar vanaf 24 oktober voor de pc en Nintendo Switch.

Bron: IGN
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shin chan: Shiro and the Coal Town

Ontwikkelaar:

h.a.n.d.

Uitgever:

Neos Corporation

Release:

24 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord