Shovel Knight: Shovel of Hope DX aangekondigd

-

Yacht Club Games doet er een schepje bovenop en komt met Shovel Knight: Shovel of Hope DX op de proppen: een remaster en 'ultieme versie' van de indiehit.

Shovel Knight: Shovel of Hope DX is een zogeheten 'enhanced version' van het originele avontuur. Ja, de oorspronkelijke pixel-perfect kruistocht blijft hetzelfde, maar Yacht Club Games voegt het een en het ander toe. Zo kun je in Shovel Knight: Shovel of Hope DX kiezen uit twintig verschillende personages. Elke ridder heeft een eigen speelstijl - denk hierbij aan de verdedigende krachten van Shield Knight of de magische attributen van de Enchantress. Verder wordt er een co-op-modus toegevoegd, zodat je het gehele avontuur met vrienden kan doorspelen. Alle content en opties vanuit de diverse versies die de game kent, worden in Shovel Knight: Shovel of Hope DX inbegrepen. Tot slot kunnen spelers gebruik maken van een rewind-feature en de game totaal op z'n kop zetten met meer dan 300 cheatcodes.

Shovel Knight: Shovel of Hope DX kent nog geen releasedatum. De titel valt wel te wishlisten via Steam.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shovel Knight: Shovel of Hope

Ontwikkelaar:

Yacht Club Games

Uitgever:

Yacht Club Games

Release:

26 juni 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS3
Wii U
PSV
3DS
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord