Shredders verschijnt deze maand al

Geplaatst:

Bereid je maar alvast voor, want deze maand wordt het tijd om je snowboard uit de kast te halen. De ontwikkelaars van Shredders hebben namelijk laten weten dat de game deze maand nog uitkomt.

Shredders werd tijdens de Bethesda Showcase van 2021 aangekondigd. In de game staat de liefde voor het snowboarden centraal. Dit is al te merken aan de personages die voorbijkomen in Shredders. Tijdens de campagne leer je namelijk vaardigheden van de professionele snowboarders. Mocht je bekend zijn met de sport dan ga je dus bekende gezichten tegenkomen. Je kunt niet alleen de omgeving van het Frozen Woord resort verkennen, maar ook allerlei tricks uitvoeren op speciale locaties. De game heeft ook een multiplayer-modus, zodat je aan je vrienden kunt laten zien hoe goed je bent met een snowboard.

Shredders verschijnt op 17 maart voor de pc, Xbox Series en is direct speelbaar via Game Pass.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Shredders

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

17 maart 2022

Ontwikkelaar

I-Illusions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord