Silent Hill 2 blijft zeker een jaar PlayStation exclusive

-

Zit jij als Xbox gamer ook zo te popelen om aan de gang te gaan met de remake van Silent Hill 2? Dan heb je vette pech. Volgens de laatste trailer van de game zul je namelijk nog zeker een jaar naar static noise moeten luisteren, want de game blijft tot 8 oktober een PlayStation exclusive titel.

Nu is men bij Sony slim genoeg om Xbox niet bij naam en toenaam te vernoemen in de trailer, maar met een tekst als "not available on other platforms untill 10.8.2025" weet je wat en wie men bedoelt. Wanneer je de pc over de steeds duurder wordende consoles verkiest heb je dan weer wel mazzel. Dezelfde mededeling geeft namelijk ook weer dat Silent Hill 2 wel gewoon naar de personal computer komt.

Om het nog een beetje te rechtvaardigen dat de game een PlayStation exclusive wordt, belooft Bloober Team wel dat het er alles aan doet om de PS5 hardware optimaal te benutten. Middels haptic feedback in de adaptive triggers van de DualSense controller moet het aanvoelen alsof je echt dat end hout tegen die in verband gewikkelde harses van die 'hot but creepy' zusters aan tikt. Ook kun je de witte ruis overal vandaan horen komen door de 3D audio. Nou, wie wil dat nu niet?

Zal ik je eens zeggen wie? Xbox gamers. Die willen gewoon die game op launch day. Maar ja, eventjes geduld, a.u.b.

Bron: YouTube
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 (2024)

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord