Silent Hill 2-remake gooit hoge ogen

-

Om de lancering van Silent Hill 2 (2024) te vieren, geeft Konami een launch trailer uit. De eerste scores zijn binnen en het ziet er goed uit voor de Silent Hill-fans!

Als ik je op voorhand had verteld dat een Silent Hill-game anno 2024 goed zou scoren, dan had je mij wellicht voor gek verklaard. Echter, het is Bloober Team toch daadwerkelijk gelukt. De eerste reviews van Silent Hill 2 (2024) zijn binnen en de remake van de iconische horrorgame zit op een comfortabele 87-score op Metacritic. Ook op OpenCritic is het feest, want hier kan Konami een score van 88 noteren. De release wordt gevierd met een pakkende launch trailer, waarin fans van het origineel hun hart kunnen ophalen. Diverse herkenbare personages, muziek-tracks en gruwelijke nachtmerries komen voor in het verse beeldmateriaal.

Silent Hill 2 (2024) is beschikbaar vanaf 8 oktober voor de pc en PlayStation 5.

Bron: Konami
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill 2 (2024)

Ontwikkelaar:

Bloober Team

Uitgever:

Konami

Release:

8 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord