Silent Hill: Origins

  • Ontwikkelaar Climax
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen PlayStation 2 , PlayStation Portable
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Silent Hill: Origins naar PlayStation 2?

De PSP game Silent Hill: Origins is pas een paar weken uit (check de review hier) en mensen hebben het nu al over een PlayStation2 port. De game gaat over de man Travis. Hij komt per ongeluk in het dorpje Silent Hill terecht en zoals de fans weten; als je eenmaal in Silent Hill bent kun je wachten op monsters, zombiezusters en ander gespuis.

De game is tot nu toe alleen maar voor de PSP gekomen. Kotaku meldt nu dat ze via een lezer een factsheet gehad hebben over de release van een PlayStation2 port. Hierin staat dat deze in maart 2008 zou komen. Konami wilt nog niks zeggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?