SimCity Societies

  • Ontwikkelaar Tilted Mill
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

SimCity Societies vandaag in winkel

Vandaag heeft Electronic Arts het nieuwste deel van de SimCity-reeks gelanceerd: SimCity Societies. De jongste telg uit de populaire pc-serie komt naast de pc later deze maand ook op mobiele platforms uit.

In Societies wordt niet alleen een droomstad van de speler verwacht. Hij kan hiernaast namelijk ook een eigen cultuur, sociaal gedrag en leefmilieu creëren. Op deze manier hebben spelers een breed scala aan mogelijkheden voor het ontwerp van hun stad.

We zijn verheugd met deze nieuwe innovatieve versie van SimCity, waarin de nadruk ligt op ontspannen gameplay en creativiteit. Spelers kunnen een stad naar wens maken met een verscheidenheid aan gebouwen, culturen, leefmilieus en sociaal gedrag. De uitgebreide keuzemogelijkheden maken SimCity Societies tot de flexibelste stedenbouwgame ooit!

Je hebt keus uit meer dan vijfhonderd gebouwen en objecten. Door combinatie van gebouwen kunnen spelers hulpbronnen creëren. Deze hulpbronnen kunnen onder andere zorgen voor welvaart, kennis en creativiteit en ze bepalen de sociale sfeer van de stad.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?