SimCity Societies vandaag in winkel

Geplaatst: 15 november 2007 21:28
Aangepast: 8 april 2021 14:58
-

Vandaag heeft Electronic Arts het nieuwste deel van de SimCity-reeks gelanceerd: SimCity Societies. De jongste telg uit de populaire pc-serie komt naast de pc later deze maand ook op mobiele platforms uit.

In Societies wordt niet alleen een droomstad van de speler verwacht. Hij kan hiernaast namelijk ook een eigen cultuur, sociaal gedrag en leefmilieu creëren. Op deze manier hebben spelers een breed scala aan mogelijkheden voor het ontwerp van hun stad.

We zijn verheugd met deze nieuwe innovatieve versie van SimCity, waarin de nadruk ligt op ontspannen gameplay en creativiteit. Spelers kunnen een stad naar wens maken met een verscheidenheid aan gebouwen, culturen, leefmilieus en sociaal gedrag. De uitgebreide keuzemogelijkheden maken SimCity Societies tot de flexibelste stedenbouwgame ooit!

Je hebt keus uit meer dan vijfhonderd gebouwen en objecten. Door combinatie van gebouwen kunnen spelers hulpbronnen creëren. Deze hulpbronnen kunnen onder andere zorgen voor welvaart, kennis en creativiteit en ze bepalen de sociale sfeer van de stad.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SimCity Societies

Ontwikkelaar:

Tilted Mill

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

16 november 2007

-

Pc