Skate It

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Skate It komt al snel

EA heeft laten weten dat we Skate It op 20 november kunnen verwachten. Skate It verschijnt dan exclusief op de Nintendo Wii en Nintendo DS. De PS3 en Xbox 360 zullen Skate 2 als vervolg op Skate krijgen. Skate 2 moet volgend jaar verschijnen.

In de Wii-versie van Skate It is het mogelijk om gebruik te maken van het Wii Balance Board. Door je gewicht op de juiste manier te verplaatsen is het in combinatie met de Wii-controllers mogelijk verschillende tricks te doen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?