Sonic komt naar LittleBigPlanet

Er blijft maar geen einde komen aan de downloadable content voor LittleBigPlanet. Ook in december komen er weer nieuwe kostuums uit. En dit keer betreft dat Sonic. Niet alleen Sonic zelf, maar ook onder andere Knuckles en Dr. Eggman zullen beschikbaar zijn. Ze zullen individueel te downloaden zijn, maar ook als één pakketje. De prijs is nog niet vastgesteld, maar zal ongeveer hetzelfde zijn als bij de andere pakketjes.

LittleBigPlanet is een PlayStation exclusive, die onlangs ook voor de PSP is uitgekomen. Of de content ook naar die PSP versie komt, is nog onbekend. De content zal in ieder geval voor de PlayStation 3 uitkomen op 17 december.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?