Sonic rent naar LittleBigPlanet

Media Molecule, de ontwikkelaar van LittleBigPlanet komt binnenkort weer met nieuwe DLC voor hun game. Het gaat hier om een officiële Sonic the Hedgehog pakket gevuld met stickers en characters vanuit de serie. Zo kun je je Sackboy omtoveren tot Sonic, Tails, Knuckles, Dr. Robotnik en de Werehog vanuit de laatste 3D game van Sonic. Fans hebben al honderden level-designs gebasseerd op de Sonic-serie ontworpen en dit maal kun je deze ook dus echt spelen met de Sonic characters.

Wanneer dit pakket uitkomt en wat de prijs ervan zal zijn, is nog niet bekend. Maar verwacht dat het ongeveer 5 eur. zal kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?