Sonic The Hedgehog 3-teaser onthuld

Geplaatst: 2 februari 2024 16:40
Aangepast: 2 februari 2024 18:56
-

De aankondiging van "Sonic the Hedgehog 3" door Paramount Pictures zorgt na alle waarschijnlijkheid voor veel blijheid onder fans met de terugkeer van het iconische nummer "Live and Learn" en een dreigende lach van Shadow the Hedgehog in de nieuwste teaser.

Paramount Pictures en het officiële Twitter-account van de Sonic-filmserie hebben de fans dit weekend op hun tenen gehouden met de lancering van een veelbelovende teaser voor "Sonic the Hedgehog 3". In de onthulling kwam niet alleen het filmlogo spectaculair in beeld, maar was ook het onmiskenbare, schurkachtige lachen van Shadow the Hedgehog te horen. En dit suggereert natuurlijk dat dit welbekende personage een centrale rol zal spelen in het komende deel. Was dat de enige verrassing? Nee, zeker niet; een nieuwe opname van het nummer "Live and Learn" uit "Sonic Adventure 2" was ook kort te horen. Dit nummer, dat de epische confrontatie met Shadow in het tweede deel van de Sonic Adventure-serie begeleidde, heeft een speciale plaats in de harten van de fans. De hint naar dit nummer in de teaser doet vermoeden dat de film een diepe duik zal nemen in de geliefde Shadow-verhaallijn. Bekijk hieronder de teaser:

In de video is te zien dat Sonic the Hedgehog 3 in het najaar verschijnt; 'December 2024' werd in grote blauwe neon letters getoond.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord