Speel vanaf morgen de INAZUMA ELEVEN: Victory Road demo

-

INAZUMA ELEVEN: Victory Road krijgt morgen een speciale demo. Deze is voor alle fans wereldwijd te spelen.

Vorig jaar werd INAZUMA ELEVEN: Victory Road aangekondigd. De eerste Inazuma Eleven-game voor de next-gen consoles volgt een nieuwe protagonist die geen zin meer heeft in voetbal. In de verhaalmodus volg je zijn verhaal en mag je natuurlijk weer lekker veel voetballen. De voetbal-RPG stond eigenlijk gepland voor een release vorig jaar, maar helaas werd bekendgemaakt dat INAZUMA ELEVEN: Victory Road naar 2024 is uitgesteld. Er is nog steeds geen nieuwe releasedatum, maar fans van de voetbalfranchise kunnen morgen wel met de Worldwide Beta Test Demo aan de slag. Deze speciale demo is wereldwijd voor iedereen beschikbaar en bevat het eerste hoofdstuk van de verhaalmodus, losse voetbalwedstrijden en online multiplayer.

INAZUMA ELEVEN: Victory Road Worldwide Beta Test Demo is vanaf 18 juli 13:00 uur beschikbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Level 5
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot INAZUMA ELEVEN: Victory Road

Ontwikkelaar:

Level-5

Uitgever:

Level-5

Release:

2023

Reviewscore:

-

Platforms:

PS4
Mob
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord